Aktuality

seniorský ples
30. 11. 2023

Seniorský ples

Ples jako společenská událost slavnostní povahy, která je spojena s tancem za doprovodu taneční hudby, umožňuje vzájemné setkávání lidí. U nás v domově je to jedinečná příležitost pro setkání seniorů se svými blízkými tak, jak to zažívali dříve.

V pátek 24.11.2023 jsme v domově uspořádali již 10. ročník Seniorského plesu. Slavnostního zahájení se ujala paní ředitelka PhDr. Šárka Nováčková a Mgr. Martina Koláříková. Celým večerem nás provázela blatenská kapela Tamty. Nechyběla ani známá taneční formace Z.I.P., na housle zahrál klasickou hudbu p. Votýpka, jako poslední bod programu byla taneční skupina Luisana se svými county tanci.

V rámci plesu byla zahájena i charitativní prodejní výstava obrazů fotografky Dity Kozákové, která v domově bude probíhat do Vánoc.

Tato krásná akce, která boří mýty spojené se stárnutím a stářím, umožňuje tolik potřebná vzájemná setkání klientů, rodin i personálu.

3. 5. 2024

PÍSEK – Pálení čarodějnic s opékáním špekáčků

Na mnoha místech Česka se během posledního dubnového večera rozhoří ohně při tradičním pálení čarodějnic. Tuto tradici ctíme i v našem…

2. 5. 2024

DRHOVLE – PROJEKT „PSANÍ OD SRDCE“

Domov pro seniory Světlo v Drhovli se zapojil do projektu Psaní od srdce. Smyslem tohoto projektu je přinášet radost seniorům…

2. 5. 2024

PÍSEK – AKCE KONANÉ V KVĚTNU 2024

zobrazit všechny aktuality