Aktuality

1. 12. 2022

ZAHÁJENÍ ADVENTU V DRHOVLI

Vánoce se kvapem blíží, a i u nás v domově se začínáme poctivě připravovat, a hlavně těšit, protože každý adventní čas je u nás plný rozmanitých akcí. Hned po vyzdobení domova nejrůznějšími tematickými dekoracemi, pro dokreslení slavnostní atmosféry přicházejících Vánoc, a upečení prvních plechů vánočního cukroví jsme pro naše klienty připravili již tradiční zahájení adventu o prvním adventním víkendu.

Po zahájení akce a symbolickém rozsvícení vánočního stromečku a zapálení první svíce na adventním věnci ve společenském sále, zazněly krásné písně od Babského sboru z Poříčí. Po ukončení svého vystoupení přidaly i pár známých koled, které si zazpívaly společně s našimi klienty.  Vánoční pohodu nám vykouzlilo i voňavé vánoční cukroví připravené v aktivizačních dílnách a k pití a trochu na zahřátí výborný ovocný punč. Přejeme Všem krásný adventní čas a těšíme se na další společnou akci.

2. 5. 2024

DRHOVLE – PROJEKT „PSANÍ OD SRDCE“

Domov pro seniory Světlo v Drhovli se zapojil do projektu Psaní od srdce. Smyslem tohoto projektu je přinášet radost seniorům…

2. 5. 2024

PÍSEK – AKCE KONANÉ V KVĚTNU 2024

2. 5. 2024

DRHOVLE – AKCE KONANÉ V MĚSÍCI KVĚTNU

zobrazit všechny aktuality