Aktuality

12. 3. 2024

PÍSEK – OSLAVA MDŽ

Mezinárodní den žen je v našem domově v Písku každoroční příležitostí k oslavě žen a je okamžikem spojeným s radostí a společnými prožitky. Klientky se sešly v pátek 8.3. v dopoledních hodinách v aktivizační dílně, kde strávily příjemné chvíle a vychutnaly si program připravený speciálně pro ně.

Součástí oslavy bylo posezení s občerstvením, kávou, sklenkou vína a povídáním, které doplnilo příjemnou a uvolněnou atmosféru. Nezapomněly jsme ani na historii MDŽ. Pustili jsme si dokument, který nám připomněl význam tohoto dne a jeho historické kořeny a na závěr byla připravena hudební lahůdka – písně na přání.

Klientky byly velmi potěšeny krásným dárkem od dobrovolnic z Městské knihovny Písek, které jim vyrobily překrásné tulipány a látkové ptáčky. Všechny ženy v domově dostaly karafiát, bez kterého by tento svátek nebyl úplný.

Věříme, že si klientky tuto akci užily a odnesly si pěkné vzpomínky.

3. 5. 2024

PÍSEK – Pálení čarodějnic s opékáním špekáčků

Na mnoha místech Česka se během posledního dubnového večera rozhoří ohně při tradičním pálení čarodějnic. Tuto tradici ctíme i v našem…

2. 5. 2024

DRHOVLE – PROJEKT „PSANÍ OD SRDCE“

Domov pro seniory Světlo v Drhovli se zapojil do projektu Psaní od srdce. Smyslem tohoto projektu je přinášet radost seniorům…

2. 5. 2024

PÍSEK – AKCE KONANÉ V KVĚTNU 2024

zobrazit všechny aktuality